PANDA.BIRU: Novel ^^

Tuesday, May 27, 2014

Novel ^^

Woohoo dah lama tak update blog. Tak edit apa-apa pun. Huh, sudah bersarang. Bukan setakat serangga yang terleka ka sarang labah-labah tapi dengan gajah, spiderman pun terlekat. Hari ni baru rajin dengan blog ni. Maklumlah cuti 2 minggu. Ya, sepatutnya 3 minggu tapi 1 minggu tu kelas tambahan darjah 6. Ana tinggal kat Johor jadi memanglah dah cuti hari ni sedangkan yang lain masih sekolah (perli... terasa ke? ^^).  

Ya, cuti hujung minggu boleh update. Tapi, Ana malas. Malas ya bukan sibuk :P Lagipun, nak tulis apa kat blog? Kan update pelik-pelik marah pula, kan? Sekarang tengok gambar-gambar kat sekolah, baru dapat nak update apa.

Okey, itu permulaan karangan BM ya (agak-agak dapat tak markah :P). Ya, Ana banyak merapu sekarang ni. Alah, dah lama tak update. Jadi sekurang-kurangnya gembirakanlah sikit pembaca blog, kan?

Okey, novel. What's novel? Err... Ana rasa semua dah tahu rasanya. Jadi, tak perlulah jelaskan. --' 

Tahu apa, Ana nak jadi penulis novel ! Yes, dapat idea amat senang. Pengalaman dan imaginasi. So easy, right? Tapi, Ana asyik baca manga je. Huh, sekarang Ana berangan nak buat novel pasal Jepun. :P

Okeylah, merapu je lebih. Tajuk novel pun sikit je. Takpa, bagi perisa :D

Happy Holiday !!

3 comments:

Akak ain said...

Salam,sihat tak kau raihana ada gi mana2 dari Nurain Najihah Bt Zaiskandar

Panda Biru said...

Sihat. Belum pergi mana-mana. ^^

Akak ain said...

ok